PR Články » Služby » Jak na skvělé domácí jogurty, sýr, či kefír?
Jak na skvělé domácí jogurty, sýr, či kefír?
Vynikající domácí jogurty. Lahodné domácí sýry. Prefabrikáty ze supermarketů nahradily dobrůtky z farmářských trhů. Dá se ale taková lahůdka vyrobit v domácích podmínkách? Bulgaricus poskytuje recepty na zhotovení daných výrobků a spoustu jiných, jež si v domácích podmínkách uvaří lecjaká schopná kuchařka, avšak i mnohá mlékárna specializovaná na produkci mlékárenských výrobků podle tradičních receptů ve velkém objemu. Prozkoumejte zdravé kefíry, skvělé jogurty, sýry s využitím smetanových a sýrařských kultur z Bulharska a nikdy už nebudete jíst jiné.
Pro výrobu domácího sýra jsou nezastupitelnými surovinami chlorid vápenatý a syřidlo na výrobu sýrů. Chlorid vápenatý je důležitou surovinou zvyšující syřitelnost a zlepšující výtěžnost mléka. Současně tato materie výtečně zastupuje mizející kalcium, který se ztrácí při mlékové pasterizaci. Nízké množství kalcia zapříčiňují špatnou srážlivost mléka. Pro vyvážené srážení mléka se musí doplňovat syřidlo, jak výtečné syřidlo na výrobu sýrů živočišné, tak rostlinné anebo mikrobiální. Zmíněné výrobky nabízí internetový obchod Bulgaricus.
Se všemi mlékárenskými kulturami z internetové prodejny jednoduše uděláte domácí jogurt, bezkonkurenční čerstvý sýr, kefír, zakysanou smetanu, bio acidofilní mléko, případně bio raženky. Avizovaná kefírová kultura je samozřejmě vhodná k výrobě domácího kefíru, bulharská sýrařská kultura je nutná pro výrobu domácího sýru, živé smetanové kultury z Bulharska je potřeba pro zakysanou smetanu a tvaroh, jogurtová kultura je potřebná pro výrobu skvělých jogurtů. Nabídka e-shopu zahrnuje všechen vyjmenovaný sortiment. V nabídce prodejny naleznete také probiotika po antibiotikách na střeva, jež se postarají o vyrovnání stavu ve střevech, avšak také celého organismu. Je známým faktem, že za nemocí může stát narušená střevní mikroflóra. Ví se, že přírodní probiotika pomáhají regeneraci celého těla a mikroflóry ve střevech u dětí, mužů a žen.