Přestavby na Ethanol

Přestavby na Ethanol

 

Přestavba na Ethanol 

Přestavby na Ethanol

Přestavba na E85
Ethanol E85

Čerpací stanice E85

Bioethanol E85, UPRAVENO VÍCE JAK 4000 AUT NA E85.

www.astes.cz
Máme jediný systém na světě, který se dá programovat na počítači,který funguje a dá se sladit přesně s vaším vozem  

                                                                                         
Jsme již 3 roky na Českém trhu jako první jsme začali upravovat auta na E85 v ČR.

Něco o ETHANOLU

Ethanol E85 je možné mísit s dosavadním klasickým ropným benzínem
možnost jezdit do podzemních garáží, po montáži není již potřeba žádný pravidelný servis vozidla.Vlastnosti E85 má jiné fyzikální a chemické vlastnosti než benzín, jeho chování ve spalovacím prostoru je od benzínu odlišné – dodá vhodně upravenému motoru sice větší výkon, hoří ale pomaleji a studeněji. E85 má oktanové číslo 101 a více, ve správných podmínkách je tím schopen většího výkonu. Nedochází k žádnému poškození motoru – naopak, díky neropnému původu paliva a jeho čistícím vlastnostem je motor a olej čistší a méně zakarbonovaný.
Úprava na E85
Dochází k úpravě délky vstřiku paliva do válců zabudováním pomocné řídící jednotky vstřikování. Je možné tankovat současně benzín a ethanol, nainstalovaná řídící jednotka si automaticky obstará výběr směsy. Samozřejmostí je možnost jednoduchého vypnutí řídící jednotky, kdy nedojde k žádnému poškození původní palivové soustavy vozu.
Ovlivnění spotřeby
Přechodem na E85 může dojít k výrazně nižším nákladům na provoz vašeho vozidla. Proto doporučujeme instalaci vzduchového filtru s větším průtokem vzduchu např. KW, GREEN a dále pro lepší spalování směsi využití zapalovacích svíček BOSCH platin LPG. Jedná se o investici na dlouhou dobu, cca. 80 – 100 000 km.
Jednotlivé sady E85 pro přestavbu